Muğla Büyükşehir ve Halkına Malatya’lı Muhtardan Teşekkür

Muğla Büyükşehir Belediyesi, deprem bölgelerinde çalışmalarını sürdürürken gıda kolisi ve kışlık kıyafet dağıtımına devam ediyor.

GÜNCEL - 06-03-2023 15:57

Muğla Büyükşehir ve  Halkına Malatya’lı Muhtardan Teşekkür

Malatya'da çalışmalarını sürdüren ekiplerle Muğla’ya mesaj gönderen Hamidiye Mahalle Muhtarı Kenan Kolukısa, “Yaşadığımız felaket sonrasında bizlere destek veren Muğla Büyükşehir Belediyesi’ne ve Muğla Halkına teşekkür ederiz” dedi.

Kahramanmaraş merkezli 7,7 ve 7,6 büyüklüklerinde yaşanan iki depremin ardından Muğla Büyükşehir Belediyesi ekipleri çeşitli ekip ve ekipmanlarıyla bölgeye giderek birçok farklı alanda müdahalelerde bulundu. Son olarak gıda kolisi ve kışlık kıyafet dağıtımlarını sürdüren ekiplerle dayanışma içindeki Malatya Hamidiye Mahallesi muhtarı Muğla’ya mesaj gönderdi.

Malatya'nın Hamidiye Mahalle Muhtarı Kenan Kolukısa Muğla Büyükşehir Belediyesi MUSKİ ekipleri tarafından mahallelerinde zarar gören içme suyu hatlarının tamir edildiğini söyleyerek, “Bizlerden yardımlarını esirgemeyen Muğla Büyükşehir Belediyesine ve Muğla Halkına çok teşekkür ederim. Mahallemize içme suyu çektiler. Gıda maddesi getirdiler. Odun, kömür getirdiler. Kışlık kıyafet getirdiler. Herkesten Allah razı olsun. Her zaman bir birimizin yayınında olacağız” dedi.

Muğla Büyükşehir Belediyesi tarafından başlatılan ve Muğla halkının büyük destek verdiği yardım kampanyası sonrasında kıyafet, battaniye, bebek bezi, tuvalet kağıdı, içlik, eldiven, uyku tulumu, çorap, polar, yorgan, bot, mont, yağmurluk ve gıda malzemeleri toplandı. Büyükşehir Belediyesi ekipleri toplanan yardım malzemelerini deprem bölgesinde ki vatandaşlara dağıtmaya devam ediyor. Ekipler son olarak Malatya’nın Yeşilyurt ilçesinin Hamidiye ve Tepe Mahallerinde gıda paketi ve kışlık kıyafet dağıtımı gerçekleştirdi.

Neler Söylendi?
DİĞER HABERLER
Evdeki tabanca can aldı: Dilan Polat’ın oyunu korkunç bitti

Evdeki tabanca can aldı: Dilan Polat’ın oyunu korkunç bitti

26-07-2023 - GÜNCEL

Esenyurt'ta cani adamın saldırısına uğrayan kadın konuştu

Esenyurt'ta cani adamın saldırısına uğrayan kadın konuştu

26-07-2023 - GÜNCEL