Kızılcık Şerbeti | 27. Bölüm | Fragman

Show TV’nin sevilen dizisi Kızılcık Şerbeti yeni bölümüyle 26 Mayıs Cuma sevenlerinin karşısına çıkıyor. Fragman linki ve daha fazlası detaylarda...

DİZİ/FİLM - 25-05-2023 10:13

Kızılcık Şerbeti | 27. Bölüm | Fragman

Kızılcık Şerbeti 27. bölümde neler olacak?  Kızılcık Şerbeti yeni bölüm özet

 

Yeni bölümü merakla beklenen dizi Kızılcık Şerbeti 26 Mayıs Cuma 27. bölümüyle SHOW TV'de! Kayhan’a saldıran Ömer, Leman’la yüzleşerek Kayhan’ın yaptıklarını anlatırken, Kıvılcım da Çimen’in sorularıyla zor anlar yaşıyor. Doğa’nın Fatih’e “Her şeye gereğinden fazla katlanan benim… Zamanı gelince anlarsın!” demesi gerilimi artırıyor. Nursema, Alev ile birlikte Umut’un ailesini görmeye giderken, neler konuşacakları merakla bekleniyor. Abdullah ve Alev’in konuşmasının dikkat çektiği tanıtımın en çarpıcı kısmı ise Aylin ve Fatih yakınlaşırken onları Abdullah’ın yakalaması oluyor. Tanıtım heyecan dolu gelişmelerin yaşanacağı bir bölümün sinyallerini veriyor.

 

Yemekte yaşananların ardından Doğa’nın Ömer’e karşı tepkisi Kıvılcım’ı şaşırtırken, Alev ve Abdullah’ın baş başa konuşması dikkat çekiyor. Nursema, Umut’a “Ailen beni istemiyor mu?” diye sorarken, Umut’un ailesiyle görüşen Nursema’nın duydukları onu derinden sarsıyor. Fatih’in yeniden Aylin’in yanına gidip ona sarıldığı tanıtım gerilimi ve heyecanı giderek artırıyor. Kızılcık Şerbeti yeni bölüm fragman linkine ve daha fazlasına haberin devamından ulaşabilirsiniz.

 

KIZILCIK ŞERBETI 27. BÖLÜM FRAGMAN İZLE YOUTUBE ULAŞMAK İÇİN TIKLAYINIZ

KIZILCIK ŞERBETI 27. BÖLÜM 2. FRAGMAN İZLE YOUTUBE ULAŞMAK İÇİN TIKLAYINIZ

KIZILCIK ŞERBETI SON BÖLÜM İZLEMEK İÇİN TIKLAYINIZ

KIZILCIK ŞERBETI TÜM BÖLÜMLERE ULAŞMAK İÇİN TIKLAYINIZ

Neler Söylendi?
DİĞER HABERLER
Ya Çok Seversen'de yeni bölümde nefesler tutuluyor!

Ya Çok Seversen'de yeni bölümde nefesler tutuluyor!

08-09-2023 - DİZİ/FİLM

9 Eylül Cumartesi TV yayın akışı: Dizi tutkunları için yepyeni bölümler!

9 Eylül Cumartesi TV yayın akışı: Dizi tutkunları için yepyeni bölümler!

08-09-2023 - DİZİ/FİLM