Gülcemal | 8. Bölüm | Fragman

FOX'un sevilen dizisi Gülcemal yeni bölümüyle 25 Mayıs Perşembe sevenlerinin karşısına çıkıyor. Fragman linki ve daha fazlası detaylarda...

DİZİ/FİLM - 24-05-2023 10:02

Gülcemal | 8. Bölüm | Fragman

FOX GÜLCEMAL 8. BÖLÜM İZLE | GÜLCEMAL 8. BÖLÜM | GÜLCEMAL YENİ BÖLÜM

 

25 Mayıs Perşembe günü 8. bölümüyle yayında olacak Gülcemal dizisinin yeni bölümünde Deva’nın Gülcemal ile çalışmayı kabul etmesi aralarındaki bağın kuvvetlenmesine neden olur. Gülcemal Deva için silahı bırakır ve artık bir canavar gibi davranmayacağına söz verir. Gülcemal’in değişmeye başlaması başta Vefa olmak üzere herkesi endişelendirir. Büyük bir güvenlik açığı verilmiştir. Zafer ise oğlunu kaybetmiştir. Armağan onu terk etmiştir.

 

Belediye ihalesi ondan alınmış ve çok ciddi bir tazminat ödemeyle karşı karşıya kalmıştır. Üstelik tüm şehir arkasından konuşmaktadır. O kaybederken Gülcemal kazanmaktadır. Deva ile ortak kuracağı marka için bir lansman hazırlar. Zafer Armağan’a kendini affettiremeyince tüm öfkesini Gülcemal’e yöneltir. Artık Deva’yı ondan almanın vakti gelmiştir. Geçen sefer yarım bıraktığı işi tamamlamaya karar verir. Ancak bilmediği şey Deva’yı attığı ölümcül planın içine oğlunun da dahil olduğudur. Gülcemal yeni bölüm fragman linkine ve daha fazlasına aşağıdaki linklerden ulaşabilirsiniz.

 

 

FOX GÜLCEMAL 8. BÖLÜM FRAGMAN İZLE YOUTUBE ULAŞMAK İÇİN TIKLAYINIZ

FOX GÜLCEMAL 8. BÖLÜM 2. FRAGMAN İZLE YOUTUBE ULAŞMAK İÇİN TIKLAYINIZ

FOX GÜLCEMAL SON BÖLÜM İZLEMEK İÇİN TIKLAYINIZ

FOX GÜLCEMAL TÜM BÖLÜMLERİNE ULAŞMAK İÇİN TIKLAYINIZ

Neler Söylendi?
DİĞER HABERLER
Ya Çok Seversen'de yeni bölümde nefesler tutuluyor!

Ya Çok Seversen'de yeni bölümde nefesler tutuluyor!

08-09-2023 - DİZİ/FİLM

9 Eylül Cumartesi TV yayın akışı: Dizi tutkunları için yepyeni bölümler!

9 Eylül Cumartesi TV yayın akışı: Dizi tutkunları için yepyeni bölümler!

08-09-2023 - DİZİ/FİLM