Muğla Haber Olay
HV
20 NİSAN Cumartesi 16:05

Kızılcık Şerbeti | 21. Bölüm | Fragman

Show TV'nin sevilen dizisi Kızılcık Şerbeti yeni bölümüyle 31 Mart Cuma sevenlerinin karşısına çıkıyor. Fragman linki ve daha fazlası detaylarda...

DİZİ/FİLM
Giriş Tarihi : 30-03-2023 10:50
Kızılcık Şerbeti | 21. Bölüm | Fragman

 Kızılcık Şerbeti 21. bölümde neler olacak?  Kızılcık Şerbeti yeni bölüm özet

Yeni bölümü merakla beklenen dizi Kızılcık Şerbeti 31 Mart Cuma 21. bölümüyle SHOW TV'de! Yeni bölümde Nursema hem kendi ailesiyle, hem de evlendiği İbrahim’in ailesiyle hesaplaşıp, gerçekleri yüzlerine haykırdıktan sonra yine Alev’in evine döner.

Abdullah ve Pembe olanları duyduktan sonra çökmüşler, her yerde kızlarını arıyorlardır. Doğa’nın staj yapma konusunda diretmesi sonucu Fatih devreye girerek işe çomak sokmaya kalkacak ancak Doğa buna izin vermeyecektir. Mustafa ve Sönmez yeni açacakları lokanta için hazırlanmaktadırlar.

Kıvılcım ve Ömer’in yaşama bakışlarındaki farklıkları yavaş yavaş su üstüne çıkmaya başlasa da her ikisi de görmemezlikten gelmeye çalışacaklardır. Doğa’nın kızına yardım ettiğini öğrenen Abdullah, Doğa üzerinden kızına ulaşabileceğini düşünerek harekete geçer. Amacına ulaşsa da onu büyük bir sürpriz bekliyordur. Kızılcık Şerbeti yeni bölüm fragman linkine ve daha fazlasına haberin devamından ulaşabilirsiniz.

 

KIZILCIK ŞERBETI 21. BÖLÜM FRAGMAN İZLE YOUTUBE ULAŞMAK İÇİN TIKLAYINIZ

 KIZILCIK ŞERBETI 21. BÖLÜM 2. FRAGMAN İZLE YOUTUBE ULAŞMAK İÇİN TIKLAYINIZ

 KIZILCIK ŞERBETI SON BÖLÜM İZLEMEK İÇİN TIKLAYINIZ

 KIZILCIK ŞERBETI TÜM BÖLÜMLERE ULAŞMAK İÇİN TIKLAYINIZ

 

Zehra KüçükZehra Küçük

Zehra Küçük

YORUMLAR
ÇOK OKUNANLAR