Muğla Haber Olay
HV
29 MART Cuma 18:44

Gençlerbirliği Bodrumspor'u 2-1 Yendi: Maçta Kırmızı Kartlar Havada!

Gençlerbirliği ve Bodrumspor arasındaki Spor Toto 1. Lig maçında ev sahibi takım 2-1 kazandı. Gençlerbirliği'nin gollerini Himmet Ertürk ve Doukara kaydederken, Bodrumspor'un tek golünü Hakan Özmert (P) attı. İşte haberin devamı...

FUTBOL
Giriş Tarihi : 28-04-2023 22:42
Gençlerbirliği Bodrumspor'u 2-1 Yendi: Maçta Kırmızı Kartlar Havada!

Spor Toto 1. Lig'in 35. haftasında Gençlerbirliği, evinde Bodrumspor'u konuk etti ve mücadeleyi 2-1 kazandı. Maçın ilk yarısı golsüz beraberlikle sona ererken, ikinci yarıda ev sahibi takımın gol perdesini 51. dakikada Himmet Ertürk açtı. Ardından Bodrumspor, 55. dakikada penaltıdan Hakan Özmert'in golüyle beraberliği yakaladı.

Ancak Gençlerbirliği, 66. dakikada Doukara'nın attığı golle tekrar öne geçti ve mücadeleyi bu skorla tamamladı. Ancak Gençlerbirliği'nde Angeler, mücadelenin 62. dakikasında kırmızı kart gördü ve takımını 10 kişi bıraktı. Bodrumspor'da ise Erdem Çetinkaya, maçın uzatma dakikalarında kırmızı kart görerek oyun dışında kaldı.

Bu sonuçla Gençlerbirliği, ligde 31 puana yükseldi ve düşme hattından uzaklaşmaya devam etti. Bodrumspor ise 55 puanla üst sıralardaki yerini korumaya çalışıyor.

HaktanHaktan

Haktan

YORUMLAR
ÇOK OKUNANLAR