Muğla Haber Olay
HV
20 NİSAN Cumartesi 13:38

CHP Sözcüsü Faik Öztrak: Anadolu Ajansı Seçim Sonuçlarını Manipüle Ediyor Mu?

CHP Sözcüsü Faik Öztrak, Anadolu Ajansı'nın seçim sonuçlarını manipüle ettiği şüphelerini dile getirerek, sonuçları yakından takip ettiklerini ve açıklamalarını yapacaklarını söyledi. Öztrak ayrıca sandık sorumlularına ve müşahitlere emeklerinden dolayı teşekkür etti. İşte haberin detayları

SİYASET
Giriş Tarihi : 14-05-2023 19:39
CHP Sözcüsü Faik Öztrak: Anadolu Ajansı Seçim Sonuçlarını Manipüle Ediyor Mu?

CHP Sözcüsü Faik Öztrak, Türkiye'de yaklaşık 60 milyon seçmenin oy kullanacağı 14 Mayıs seçimleri öncesinde Anadolu Ajansı'nın sonuçları manipüle ettiğine dair şüphelerini dile getirdi. Yayın yasağının kalkmasından sadece 45 dakika sonra CHP Genel Merkezi'nde düzenlediği basın toplantısında konuşan Öztrak, Anadolu Ajansı'nın geçmişte de manipülasyon yapma geleneğine sahip olduğunu iddia etti.

 

Parti olarak sonuçları yakından takip ettiklerini ve sandık sorumlularına, müşahitlere gösterdikleri çaba için teşekkür ettiklerini belirten Öztrak, Anadolu Ajansı'nın çalışmalarını sabaha kadar sürdüreceğini ve sonuçları hızla kendilerine ulaştırmaya devam edeceklerini söyledi.

 

Öztrak, kendilerine gelen verilere göre tablonun son derece olumlu olduğunu belirterek, açılan sandık sayısının anlamlı bir noktaya ulaştığında rakamsal olarak da açıklama yapacaklarını ifade etti. Parti sözcüsü, "Bizi takip etmeye devam edin" diyerek sonuçları açıklayacaklarını ve seçmenlerin oy kullanma sürecine dair detaylı bilgi vereceklerini sözlerine ekledi.

HaktanHaktan

Haktan

YORUMLAR
ÇOK OKUNANLAR