Muğla Haber Olay
HV
19 NİSAN Cuma 13:04

Camdaki Kız | 77. Bölüm | Fragman

Kanal D'nin sevilen dizisi Camdaki Kız yeni bölümüyle 4 Mayıs Perşembe sevenlerinin karşısına çıkıyor. Fragman linki ve daha fazlası detaylarda...

DİZİ/FİLM
Giriş Tarihi : 03-05-2023 10:09
Camdaki Kız | 77. Bölüm | Fragman

KANAL D CAMDAKI KIZ 77. BÖLÜM İZLE | CAMDAKI KIZ 77. BÖLÜM | CAMDAKI KIZ YENİ BÖLÜM

 

4 Mayıs Perşembe günü 77. bölümüyle yayında olacak Camdaki Kız dizisinin yeni Nalan, kendisine söylenen yalanları öğrenince adeta yıkılıyor. Öte yandan Sedat, Muzo'dan zorla Nalan'ın Hayri ile birlikte olduğunu öğreniyor. Metin, Nalan'a veda ediyor. Diğer taraftan Gülcihan'ın hastalığı kötüye gidiyor. Nalan ile Hayri arasında yaşanan ilişkiyi öğrenen Sedat'ın ne yapacağı ise merak konusu.

 

Nalan, Hayri ile ilgili düşüncelerinde nettir artık. Hayri'yi karşısına alarak onu şaşkına çeviren açıklamayı yapar. Nalan'ın kendisiyle evlenmek istemediğini öğrenen Hayri, sinirli bir şekilde uzaklaşır. Nalan'a bu süreçte destek olan kişi ise, Muzo olur.

 

Gülcihan, artık zamanının geldiğini anlar. Herkesle vedalaşırcasına bir yemek organize eder. Sonrasında Rafet, Gülcihan'ı yatağında hareketsiz bir şekilde yatarken bulur. Camdaki kız yeni bölüm fragman linkine ve daha fazlasına aşağıdaki linklerden ulaşabilirsiniz.

 

KANAL D CAMDAKI KIZ 77. BÖLÜM FRAGMAN İZLE YOUTUBE ULAŞMAK İÇİN TIKLAYINIZ

KANAL D CAMDAKI KIZ 77. BÖLÜM 2. FRAGMAN İZLE YOUTUBE ULAŞMAK İÇİN TIKLAYINIZ

KANAL D CAMDAKI KIZ SON BÖLÜM İZLEMEK İÇİN TIKLAYINIZ

KANAL D CAMDAKI KIZ TÜM BÖLÜMLERİNE ULAŞMAK İÇİN TIKLAYINIZ

Zehra KüçükZehra Küçük

Zehra Küçük

YORUMLAR
ÇOK OKUNANLAR