Muğla Haber Olay
HV
18 NİSAN Perşembe 03:20

Ben Bu Cihana Sığmazam | 32. Bölüm | Fragman

ATV’nin sevilen dizisi Ben Bu Cihana Sığmazam yeni bölümüyle 23 Mayıs Salı sevenlerinin karşısına çıkıyor. Fragman linki ve daha fazlası detaylarda...

DİZİ/FİLM
Giriş Tarihi : 22-05-2023 10:47
Ben Bu Cihana Sığmazam | 32. Bölüm | Fragman

ATV BEN BU CIHANA SIĞMAZAM 32. BÖLÜM İZLE | BEN BU CIHANA SIĞMAZAM YENİ BÖLÜM

 

Yeni bölümde, köklü ve güçlü bir aileden gelen Cezayir Türk, devleti için çalışan ve bir sabotaja kurban giden ağabeyinin intikamını alır. Devletin bekası ve ailesinin güvenliği için öldü gösterilerek yeni bir hayata başlar. Cezayir Türk, yurtdışında devam eden operasyonlarda bir yaralanma sonucu sınır tanımayan doktorlardan Firuze ile tanışır.

 

Her ne kadar eşini ve ailesini özlese de onlara bir daha dönemeyeceğini bilmektedir. Firuze'ye aşık olup yeniden bir aile kuran Cezayir, bir süre sonra deşifre olur ve tekrardan hayata, İstanbul'a dönmek zorunda kalır. Fakat bu gelişmelerden ne yeni ailesinin ne de yıllardır onu özleyen ve mezarında dua eden ailesinin haberi vardır. Emanet ederek geride bıraktığı İstanbul ise bambaşka bir İstanbul olarak karşısına çıkacaktır. Yeni bölüm fragman linkine ve yeni bölüm ile ilgili daha fazla bilgiye haberin devamından ulaşabilirsiniz.

 

ATV BEN BU CIHANA SIĞMAZAM 32. BÖLÜM FRAGMAN YOUTUBE İZLEMEK İÇİN TIKLAYINIZ

ATV BEN BU CIHANA SIĞMAZAM SON BÖLÜM İZLEMEK İÇİN TIKLAYINIZ

ATV BEN BU CIHANA SIĞMAZAM TÜM BÖLÜMLERİNE ULAŞMAK İÇİN TIKLAYINIZ

Zehra KüçükZehra Küçük

Zehra Küçük

YORUMLAR
ÇOK OKUNANLAR